BEHANDLINGAR & KONSULTATIONER

MASSAGE

• Klassisk Svensk Massage: En djupgående behandling som utgår från anatomiska strukturer i muskel, bindväv och skelett. Vi bearbetar framför allt dina problemområde som t.ex. axlar, nacke, ländrygg. Klassisk massage behandlar värk och spänningar men också trötthet, sömnsvårighet och stress. Mjukgörande och avslappnande!

Gravidmassage: Mjukgörande, avslappnande massage för dig som är blivande förälder i graviditetsvecka 12-35. Ökar cirkulation, minskar svullnad och spänningar!

• Indisk helkroppsmassage med terapeutiska oljor: En mjuk massagebehandling för djup avslappning! Vi använder oljor från medicinska växter och behandlar stress, oro, smärtor, huvudvärk, sömnstörningar mm. Du kommer att få ett riktigt boost i dina må-bra hormoner, ökad blod- och lymfcirkulation och andra hälsoeffekter. Dessutom väldigt mjuk och väldoftande hy!

IDROTTSMASSAGE & TEJPNING

Idrottsmassage med Tejpning: Behandlande djupmassage och tejpning som utförs av sjukgymnasten Lelani. Lämpad för skador och/eller smärta i rygg, nacke, knä, axlar, armbågar mm. Minskar smärta och påskyndar läkning. Tejpningen håller i en vecka.

• Massage & Tejpning för Gravida: Behandlande gravidmassage och tejpning som utförs av sjukgymnasten Lelani. Lämpad för graviditetsrelaterad smärta i ryggen, foglossning, ont i höfter, nacke, axlar mm. Minskar smärta och påskyndar läkning. Tejpningen håller i en vecka.

KOST & NÄRING

image

• Kost och näringsrådgivning: Behöver du pepp och kunskap kring den bästa näringen för just din kropp och förutsättningar? Lär dig mer om hur du kan äta gott och ge kroppen allt som behövs för att hålla dig frisk, stark och energisk!

• Kost för lugnare mage: Blir du ofta uppblåst och känner att magen inte fungerar som det ska? Det kan du förändra med en skräddarsydd plan och stöd för dina matvanor!
Du kommer även att lära dig hur du kan få en frisk tarmflora, starkare immunsystem, mindre inflammation i kroppen, ökad mental klarhet och lugnare sinne!

• Antiinflammatorisk kost: Enligt ny forskning är systemisk inflammation kopplad till en rad fysiska och psykiska besvär. Några exempel är autoimmuna sjukdomar, depression, kronisk smärta, neurologiska sjukdomar, cancer mm. Med rätt kost kan du dämpa inflammation i din kropp och utveckla en stark immunsystem. Du kommer också att odla en stark tarmflora och få mer balans i kropp och sinne!

ENSKILD YOGA & MEDITATION

• Enskild Yoga för återhämtning: Privat Yoga coaching i min fina mottagning i Telefonplan. Vi utgår från dina behov och skräddarsyr ett program med andningsteknik, övningar för rörlighet, balans och återhämtning för kropp och knopp! Perfekt för dig som vill ha en individanpassad yogapass och fortsätta Yoga hemma själv! Friskvårdsbidrag gäller!

• Lär dig att meditera: Meditation ger oss förbättrat minne, sömn, fokus och ökad livsglädje. Jag lär dig andningsteknik som grund till meditation. Vi gör guidade meditationer och övningar som är anpassade till dina behov och mål. Du kommer att kunna meditera själv redan efter första tillfälle men många känner att de vill fördjupa sig och återkoppla.