BEHANDLINGAR & KONSULTATIONER

MASSAGE

• Klassisk Svensk Massage: En djupgående behandling som utgår från anatomiska strukturer i muskel, bindväv och skelett. Jag bearbetar framför allt dina problemområde som t.ex. axlar, nacke, ländrygg. Klassisk massage behandlar värk och spänningar men också trötthet, sömnsvårighet och stress. Mjukgörande och avslappnande!

• Indisk helkroppsmassage med terapeutiska oljor: En mjuk massagebehandling för djup avslappning! Vi använder oljor från medicinska växter och behandlar stress, oro, smärtor, huvudvärk, sömnstörningar mm. Du kommer att få ett riktigt boost i dina må-bra hormoner, ökad blod- och lymfcirkulation och andra hälsoeffekter. Dessutom väldigt mjuk och väldoftande hy!

KOST & NÄRING

• Kost för lugnare mage: Blir du ofta uppblåst och känner att magen inte fungerar som det ska? Det kan du förändra med en skräddarsydd plan och stöd för dina matvanor!
Du kommer även att lära dig hur du kan få en frisk tarmflora, starkare immunsystem, mindre inflammation i kroppen, ökad mental klarhet och lugnare sinne!

• Kost och näringsrådgivning: Vill du få lite hjälp på traven och förbättra dina kostvanor? Lär dig mer om kost och näring och hur du kan utforma dina matvanor på ett hållbart, klimatvänligt och njutbart sätt!
Motivation och kunskap kring den bästa näringen för just din kropp!

• Antiinflammatorisk kost: Enligt ny forskning är systemisk inflammation kopplad till en rad fysiska och psykiska besvär. Några exempel är autoimmuna sjukdomar, depression, kronisk smärta, neurologiska sjukdomar, cancer mm.
Med rätt kost kan du dämpa inflammation i din kropp och utveckla en stark immunsystem. Du kommer också att odla en stark tarmflora och få mer balans i kropp och sinne!

ENSKILD YOGA & MIND-BODY TERAPIER

• Enskild Yoga för återhämtning: Privat Yoga klass i min fina mottagning i Telefonplan. Vi utgår från dina behov och skräddarsyr ett program med andningsteknik, övningar för styrka, balans och återhämtning för kropp och knopp! Perfekt för dig som vill ha en individanpassad yogapass och fortsätta Yoga hemma själv!

• Lär dig att meditera: Det finns 5.000 år av erfarenhet och en hel del modern forskning som visar att meditationens enorma fördelar för kropp och sinne. Meditation ger oss psykisk balans, förbättrat minne, bättre sömn, mer fokus och ökad livsglädje.
Jag lär dig andningsteknik som ingång till meditation samt guidar igenom meditationer som är anpassade till dig utifrån dina behov och mål. Du får även övningar som du testar hemma!

• Ayurvedisk hälsoprofilering & livsstilscoachning : Ayurveda är Indiens urgamla läkekonst och ett holistiskt system för hälsa och inre utveckling.
Inom Ayurveda finns det olika ”doshas” dvs kroppstyper som domineras av olika egenskaper och kan drabbas av motsvarande obalanser och sjukdomar.
Varje ”dosha” dvs kroppskonstitution har både fysiska och psykiska delar som samverkar för att skapa balans genom livsvanor, mat, växtbaserade mediciner, kroppsövningar, massage mm.
Under min konsultation får vi reda på din ”dosha” dvs. din Ayurvediska kroppstyp och går igenom olika metoder som du kan använda dig av för att balansera din kropp, sinne och förebygga sjukdom. Ingår även instruktioner om hur du kan ge dig själv en daglig helkroppsmassage med varm sesamolja!

• Andning & mindfulness för utbrändhet: Andning är ett kraftfullt verktyg som vi alla har med oss alltid! Att lära dig andningsteknik kan hjälpa dig dämpa stressreaktionen, lindra sömnsvårigheter och ge dig mer energi och livsglädje. Tillsammans med mindfulness meditation eller ”medveten närvaro” får du tillgång till kunskapen om hur du kan hjälpa kropp och sinne återhämta och reparera sig.